Een moment geduld aub...

Specialistiche stage afgerond Maar liefst 100 studenten hebben de practische stage doorlopet door de medewerking van Curio en de provincie Noord-Brabant.

Maar liefst 100 studenten hebben de practische stage doorlopet door de medewerking van Curio en de provincie Noord-Brabant. 

In 2021 begonnen honderd studenten Vliegtuigtechniek aan een bijzondere stage. Gedurende de stage tijdens de mbo-opleiding volgden zij een specialistisch opleidingstraject bij ACRATS Training Services in composietonderhoud en -reparatie. Doordat Een belangrijke toevoeging aan het reguliere lesprogramma. Steeds meer komen technici in het werkveld in aanraking met nieuwe materialen en technologieën en de daarbij behorende onderhoudsvraagstukken. Om de nieuwe generatie technici van deze technieken en toepassing op de hoogte te brengen, werd dankzij een financiële bijdrage van d provincie Noord Brabant, en de regio west brabant dit extra curriculaire programma mogelijk gemaakt. 
Niet alleen zijn de extra skills nuttig voor de studenten, het vergroot hun kansen op de arbeidsmarkt aanzienlijk.  Van de in 2021 afgestudeerde studenten zijn 8 studenten aan de slag gegaan in de MRO sector, specifiek zich bezighoudend met composietmaterialen. 


Om ook na het project te kunnen borgen dat studenten kennismaken met composieten worden de bestaande keuzedelen composieten verder uitgebreid..

 

Dit project wordt/is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de provincie Noord-Brabant. 

Back